appartement Couperusstraat in Groningen via Huurwoningen

CouperusstraatUniek gemeubileerd dubbel appartement te huur in geliefde buurt Helpman.Aan de Couperusstraat komt per 1 januari een uniek en keurig dubbel appartement te huur. De woning is in totaal ca. 90m² groot en is gesitueerd op de begane grond en 1e verdieping van het complex. Het appartement is centraal verwarmd en beschikt over zowel een eigen tuin, als balkon.Via de centrale portiek is op de 1e etage…

Je vindt appartement Couperusstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Groningen in postcodegebied 9721JK en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Couperusstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Couperusstraat

Prijs – 1795.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Couperusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren