appartement Rogier van Leefdaelstraat in Deurne via Huurwoningen

Rogier van LeefdaelstraatDeze ruime woning aan de Rogier van Leefdaelstraat in Deurne biedt 145 m2 woonoppervlakte en is gebouwd in 1988. Met 3 slaapkamers en 1 badkamer is het een ideale gezinswoning. Gelegen in Deurne-Centrum, profiteert u van goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen in de buurt, waaronder supermarkten en het centrum op loopafstand. De uitvalsweg is binnen 10 minuten bereikbaar, wat de locatie e…

Je vindt appartement Rogier van Leefdaelstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Deurne in postcodegebied 5751MN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Deurne. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Rogier van Leefdaelstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Rogier van Leefdaelstraat

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 145 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rogier van Leefdaelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren