huis Yellowlaan in Blokker via Huurwoningen

YellowlaanTe huur van 01-02-2025 tot 31-05-2026: een gemeubileerde eengezinswoning met een ruime, zonnige tuin in een kindvriendelijke wijk. Deze goed onderhouden tussenwoning heeft een lichte woonkamer met houten vloer en een halfopen keuken, compleet met moderne apparatuur. De eerste verdieping biedt een royale ouderslaapkamer, een tweede slaapkamer en een moderne badkamer. De zolder heeft een derde sl…

Je vindt huis Yellowlaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Blokker in postcodegebied 1695HW en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Blokker. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Yellowlaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Yellowlaan

Prijs – 1775.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 114 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Yellowlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren