appartement Henri Dunantstraat in Purmerend via Huurwoningen

Henri DunantstraatBetaalbaar wonen in PurmerendWe hebben een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Purmerend. Regelmatig krijgen wij appartementen beschikbaar vlak bij het centrum. Over de woningenDeze woningen hebben ongeveer 75m² aan woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers! Dat biedt genoeg ruimte! Verder beschikken de woningen over een eenvoudige keuken en badkamer, en i…

Je vindt appartement Henri Dunantstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Purmerend in postcodegebied 1443GC en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Purmerend. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Henri Dunantstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Henri Dunantstraat

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Henri Dunantstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren