appartement Korte Loef in Malden via Huurwoningen

Korte LoefDit rustige 3-kamer appartement op de 2e verdieping van een klein complex in Malden biedt een ideale locatie nabij het Maas-Waal kanaal. Het appartement is op loopafstand van een winkelcentrum, openbaar vervoer en sportfaciliteiten, met de snelweg A73 binnen enkele minuten bereikbaar. De indeling omvat een hal, toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel, twee slaapkamers, bergruimte met CV-o…

Je vindt appartement Korte Loef nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Malden in postcodegebied 6581JB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Malden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Korte Loef wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Korte Loef

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 137 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte Loef

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren