huis Lage Duin en Daalseweg in Bloemendaal via Huurwoningen

Lage Duin en DaalsewegTE HUUR: Prachtig chalet midden in woongebied Duin & Daal in Bloemendaal. Wonen op één van de mooiste plekjes van Bloemendaal. Dit bijzondere chalet is gelegen aan ‘het Halve Maantje’ gekenmerkt door veel groen en privacy. De woning is gebouwd in de stijl van een Zwitsers Chalet en dateert oorspronkelijk uit de 19e eeuw. De huidige eigenaar heeft het chalet de laatste jaren volledig gerenov…

Je vindt huis Lage Duin en Daalseweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Bloemendaal in postcodegebied 2061BB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Bloemendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Lage Duin en Daalseweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Lage Duin en Daalseweg

Prijs – 3750.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 128 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lage Duin en Daalseweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren