huis Belgenhoek in Grashoek via Huurwoningen

BelgenhoekVakantiewoning te huur in het landelijke Grashoek – Rust, Natuur en ComfortVerblijf in onze knusse vakantiewoning, gelegen in de rustige, groene omgeving van Grashoek, Limburg. Deze pittoreske locatie is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Hierom biedt onze woning de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur.Faciliteiten:** Ruim terras met prachtig uitzi…

Je vindt huis Belgenhoek nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Grashoek in postcodegebied 5985NJ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Grashoek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Belgenhoek wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Belgenhoek

Prijs – 1355.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Belgenhoek

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren