huis Denverplein in Tilburg via Huurwoningen

DenverpleinDeze fraaie tussenwoning in de wijk Quirijnstok biedt 125 m2 woonplezier met 3 slaapkamers en een riante zolderverdieping. De woning is energieneutraal dankzij zonnepanelen en een duurzame warmtepomp. Geniet van een luxe keuken en een ruime badkamer met Villeroy & Boch sanitair. De tuin met berging en zonneterras is perfect voor ontspanning. Gelegen op tien minuten van het centrum van Tilbu…

Je vindt huis Denverplein nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Tilburg in postcodegebied 5012BN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Denverplein wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Denverplein

Prijs – 1450.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 125 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Denverplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren