huis Langbroekerdijk in Driebergen-Rijsenburg via Huurwoningen

LangbroekerdijkTe huur: een gemeubileerde kamer in een prachtig historisch landgoed, omringd door groen en waterpartijen. Deze rustige kamer is ideaal voor een alleenstaande, perfect voor tijdelijke bewoning of als pied-à-terre voor werkenden in de regio. De kamer is gelegen in het buitengebied van Driebergen-Rijsenburg en biedt toegang tot een gedeelde keuken, douche en toilet. Huurperiode is minimaal 12 maa…

Je vindt huis Langbroekerdijk nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Driebergen-Rijsenburg in postcodegebied 3972ND en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Driebergen-Rijsenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Langbroekerdijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Langbroekerdijk

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Langbroekerdijk

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren