appartement James Cookroute in Almere via Huurwoningen

James CookrouteIn het gezellige en kindvriendelijke Columbuskwartier in Almere Poort staat dit ruime 3-kamer appartement op de begane grond te huur. Het appartement beschikt over een tuin op het zuiden, perfect voor zonliefhebbers! Gelegen aan een mooi plein in een kleinschalig appartementencomplex uit 2009, biedt deze woning rust en comfort. Het complex heeft slechts twee woonlagen en beschikt over eigen par…

Je vindt appartement James Cookroute nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Almere in postcodegebied 1363KE en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in James Cookroute wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van James Cookroute

Prijs – 1895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 73 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de James Cookroute

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren