appartement De Smidse in Reuver via Huurwoningen

De SmidseIn Offenbeek (Reuver) wordt dit kleinschalig appartementen complex gerealiseerd. In totaal vijftien appartementen waarvan appartement nummer 14 en 15 voor verhuur beschikbaar zijn. Comfortabel en energiezuinig wonen aan de Keulseweg. Elk appartement beschikt over een privé parkeerplaats en buitenberging aan de achterzijde. Het complex is uitgerust met zonnepanelen dat een positieve invloed heef…

Je vindt appartement De Smidse nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Reuver in postcodegebied 5953MW en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Reuver. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in De Smidse wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van De Smidse

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De Smidse

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren