huis Koppelen in Steensel via Huurwoningen

KoppelenType: HoekwoningLocatie: SteenselLET OP! REGISTRATIE IS NIET MOGELIJK OP DIT ADRES.Prachtige woning, op een prachtige locatie.Vindt u het heerlijk om na het werk volledig tot rust te komen in de natuur, en hecht u waarde aan een goede afwerking en dito isolatie? Dan is dit een uitgelezen kans voor u.Per direct hebben we deze mooie hoekwoning ter beschikking, gelegen in het rustige en pittoreske…

Je vindt huis Koppelen nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Steensel in postcodegebied 5524AB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Steensel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Koppelen wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Koppelen

Prijs – 1475.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 76 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koppelen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren