appartement Korte Nieuwsteeg in Tiel via Huurwoningen

Korte NieuwsteegPer 1 november bieden wij, voor een minimale periode van 12 maanden, een 2-kamer appartement te huur aan gelegen in hartje centrum van Tiel. Het betreft een ruim appartement van ca 70m2 groot met een aparte slaapkamer en een open keuken met kookeiland.De woning bestaat uit totaal 3 zelfstandige appartementen die gelegen zijn op de 1e etage van de woning.INDELING:Bij binnenkomst van de woning ko…

Je vindt appartement Korte Nieuwsteeg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Tiel in postcodegebied 4001BA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Tiel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Korte Nieuwsteeg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Korte Nieuwsteeg

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte Nieuwsteeg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren