appartement Pretoriusstraat in Amsterdam via Huurwoningen

PretoriusstraatDeze woning in de Transvaalbuurt van Amsterdam Oost is een renovatieproject met 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers. De woning is recent gerenoveerd en verduurzamd, met behoud van de authentieke uitstraling. De ruime woonkamer met open keuken biedt toegang tot een klein balkon vanuit de slaapkamer. De badkamer is apart van het toilet en de woning wordt verwarmd via cv met mechanische ventilatie. …

Je vindt appartement Pretoriusstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied 1092EZ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Pretoriusstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Pretoriusstraat

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 51 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pretoriusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren