appartement Plein 1940 in Middelburg via Huurwoningen

Plein 1940Te huur: Ruime bovenwoning met tweeslaapkamers en een dakterras in hartje Middelburg!Locatie:Het appartement bevind zich op Plein 1940-14, een van de gezellige plekjes in het centrum van Middelburg. Omringd door gezellige restaurants en op enkele meters afstand van diverse winkels, bakkers, apotheken en ook supermarkten liggen op loopafstand.Globale indelingEigen entree op de beganBegane grond:…

Je vindt appartement Plein 1940 nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Middelburg in postcodegebied 4331LH en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Plein 1940 wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Plein 1940

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plein 1940

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren