huis Heggerank in Lochem via Huurwoningen

HeggerankDeze ruime eengezinswoning aan de Heggerank in Lochem biedt een comfortabele leefomgeving in een rustige buurt. De woning beschikt over een royale woonkamer met een halfopen keuken, vier slaapkamers en twee badkamers, waaronder een met ligbad. De woning is ideaal gelegen nabij het centrum en natuurgebieden, met goede verbindingen naar Deventer en Zutphen. Geniet van de rust en ruimte die deze w…

Je vindt huis Heggerank nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Lochem in postcodegebied 7242MN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Lochem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Heggerank wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Heggerank

Prijs – 1088.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 137 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heggerank

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren