appartement Schout van Hanswijkplein in Den Bosch via Huurwoningen

Schout van HanswijkpleinBeschikbaar per 1 januari 2025!Zeer exclusief en prachtig semi-penthouse gelegen in het complex Metropolis. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er toegang tot een geweldig dakterras van ruim 90 m2 met berging van 10m2. Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden.Omgeving:Doormiddel van de gunstige ligging aan de A2 en de A59 is de bereikbaar zeer goed. Het Bourgo…

Je vindt appartement Schout van Hanswijkplein nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Den Bosch in postcodegebied 5237WX en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Den Bosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Schout van Hanswijkplein wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Schout van Hanswijkplein

Prijs – 3000.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 130 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schout van Hanswijkplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren