huis Vergulden Wagen in Diemen via Huurwoningen

Vergulden WagenFraaie twee-onder-een-kapwoning van 147 m2 gelegen in de rustige wijk Diemen-Noord, nabij het Amsterdam-Rijnkanaal. De woning beschikt over een lichte woonkamer van 43 m2 met een gesloten keuken, uitgerust met inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (14 m2, 13 m2 en 7 m2) en een badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De zolder biedt extra ruimte. Parker…

Je vindt huis Vergulden Wagen nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Diemen in postcodegebied 1111TE en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Diemen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Vergulden Wagen wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Vergulden Wagen

Prijs – 2057.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 147 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vergulden Wagen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren