appartement Beijerincklaan in Leiden via Huurwoningen

BeijerincklaanDeze 2-kamer benedenwoning met een grote tuin is binnenkort beschikbaar, verwacht medio november 2024. De ruime woonkamer van 28 m² en de slaapkamer van 7,5 m² bevinden zich aan de voorzijde. De badkamer en het aparte toilet worden vernieuwd. De gesloten keuken is uitgerust voor elektrisch koken, met een 2-fase aansluitpunt. Houd er rekening mee dat een inkomensverklaring van 2023 verplicht is …

Je vindt appartement Beijerincklaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Leiden in postcodegebied 2313SC en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Beijerincklaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Beijerincklaan

Prijs – 658.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Beijerincklaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren