appartement Boogmuur in Houten via Huurwoningen

BoogmuurDit gezellige 3-kamer appartement aan de Boogmuur 43 in Houten is beschikbaar vanaf 1 november 2024. Gelegen in de jonge wijk ‘De Muren’, biedt het appartement een ruime woonkamer met balkon, 2 slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche en een apart toilet. De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur. Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een inpandige berging met…

Je vindt appartement Boogmuur nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Houten in postcodegebied 3991RP en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Houten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Boogmuur wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Boogmuur

Prijs – 1670.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 102 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boogmuur

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren