appartement Debussylaan in Apeldoorn via Huurwoningen

DebussylaanVOOR ENKEL TIJDELIJKE HUUR AANGEBODEN VAN MAXIMAAL 2 JAAR T/M 01-11-2026 I.V.M VERBOUWING EN EIGEN GEBRUIK:Het betreft een boven winkels gelegen 3-kamer appartement in het gezellige Apeldoorn-Zuid. Indeling: Entree, keuken, trapopgang, toilet, meterkast, badkamer, woon- eetkamer, balkon en slaapkamer. 2e verdieping een ruime slaapkamer. Het appartement is in uitstekende staat en wordt met een m…

Je vindt appartement Debussylaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Apeldoorn in postcodegebied 7333DB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Debussylaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Debussylaan

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Debussylaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren