huis Dennenhorst in Bergschenhoek via Huurwoningen

DennenhorstRustig gelegen 2 onder 1 kapwoning nabij de dorpskern van Bergschoenhoek te huur. De woning is gelegen aan een woonerf en beschikt over een eigen oprit met carport. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is uitgerust met een nette PVC vloer, moderne keuken en een moderne badkamer. Tevens is de woning voorzien van dubbelglas, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie wat resulteerd in ee…

Je vindt huis Dennenhorst nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Bergschenhoek in postcodegebied 2661AS en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Bergschenhoek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Dennenhorst wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Dennenhorst

Prijs – 1995.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 101 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dennenhorst

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren