huis Langs de Beek in Roermond via Huurwoningen

Langs de BeekRoermond, stad aan de Maas, heeft ontzettend veel te bieden. De karakteristieke panden, het gezellige centrum, het Retailpark en het Designer Outlet bieden voor een ieder wat wils. Binnen 10 autominuten ligt het Nationaal Park “de Meinweg”. Een breed aanbod aan culturele en recreatieve mogelijkheden, zoals de watersport, een theater- of een bioscoopbezoek, maken in Roermond deel uit van het dag…

Je vindt huis Langs de Beek nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Roermond in postcodegebied 6044TZ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Langs de Beek wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Langs de Beek

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Langs de Beek

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren