huis Hogewoerd in Leiden via Huurwoningen

HogewoerdBijzonder mooi huis, zéér geschikt om te delen, in hartje centrum Leiden, dichtbij winkelstraten, markt en openbaar vervoer.Op de beneden etage bevindt zich een ruime woon/slaapkamer. Er is een aparte keuken met diverse inbouw apparatuur. Een badkamer met douche en wastafel en een separate toilet.Op de tweede etage is een ruime woonkamer en aparte keuken met diverse inbouw apparatuur. Via een o…

Je vindt huis Hogewoerd nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Leiden in postcodegebied 2311HS en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Hogewoerd wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Hogewoerd

Prijs – 2475.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogewoerd

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren