appartement Thomas van Kempenstraat in Tilburg via Huurwoningen

Thomas van KempenstraatTe huur: een ruime, vrijstaande en volledig gemeubileerde eengezinswoning in Tilburg, gelegen aan de Thomas van Kempenstraat. Deze woning uit 1926 heeft een perceel van 200 m² en biedt een gezellige woonkamer, zitkamer, 3 slaapkamers (1 beneden, 2 boven) en een luxe badkamer met douche, bad en toilet. Geniet van een eigen bar, dakterras en een inpandige garage. De woonkeuken is voorzien van mod…

Je vindt appartement Thomas van Kempenstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Tilburg in postcodegebied 5025PJ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Thomas van Kempenstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Thomas van Kempenstraat

Prijs – 2347.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 200 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thomas van Kempenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren