huis L.H. Pottstraat in Olst via Huurwoningen

L.H. Pottstraat123Wonen Dé verhuurmakelaar van Deventer biedt aan:Op een rustige en groene locatie in het pittoreske Olst, bieden wij dit schitterende, vrijstaande herenhuis aan. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: rust, ruimte en klassieke elegantie gecombineerd met het gemak van nabijgelegen voorzieningen. Op loopafstand vind je scholen, winkels en sportfaciliteiten. Daarnaast heeft het dorp uit…

Je vindt huis L.H. Pottstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Olst in postcodegebied 8121BN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Olst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in L.H. Pottstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van L.H. Pottstraat

Prijs – 3500.00
Aantal kamers – 17
Woonoppervlakte – 466 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de L.H. Pottstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren