appartement Keulsekade in Utrecht via Huurwoningen

KeulsekadeWonen in ZUIDKANT betekent genieten van een modern appartement met een royaal balkon van 19 m², perfect gelegen aan het Merwedekanaal. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en prachtig uitzicht over groen en water. Dit duurzame, gasloze appartement is voorzien van vloerverwarming, een warmteterugwin-ventilatiesysteem en zonnepanelen. Een digitale conciërge verhoogt het wooncomfort m…

Je vindt appartement Keulsekade nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied 3532AA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Keulsekade wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Keulsekade

Prijs – 2125.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 82 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keulsekade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren