huis Gravin van Burenlaan in Eerbeek via Huurwoningen

Gravin van Burenlaan123Wonen Dé verhuurmakelaar biedt aan voor een tijdelijk verhuurperiode:Op een gewilde locatie, in de villawijk Wilhelminapark te Eerbeek, gelegen vrijstaande semi bungalow met een prachtige grote tuin (inclusief overdekt terras/veranda en aparte buitenkeuken), garage en oprit. De woning is rustig gelegen aan de achterzijde van het park en direct aan de rand van het bos.Indeling: Begane grond:…

Je vindt huis Gravin van Burenlaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Eerbeek in postcodegebied 6961ES en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Eerbeek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Gravin van Burenlaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Gravin van Burenlaan

Prijs – 1500.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 199 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gravin van Burenlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren