huis Bruine Hoopsweg in Hoge Hexel via Huurwoningen

Bruine HoopswegDeze knusse bungalow ligt uniek en rustig gelegen aan de rand van een bungalowpark met verschillende voorzieningen. Het geheel staat op een riante kavel rondom in het groen, waardoor u van een optimale privacy en de natuur kan genieten.Indeling:entree via de voordeur, meterkast, hal, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet. Lichte woonkamer met open keuken en een schu…

Je vindt huis Bruine Hoopsweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Hoge Hexel in postcodegebied 7645BJ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Hoge Hexel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Bruine Hoopsweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Bruine Hoopsweg

Prijs – 745.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bruine Hoopsweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren