huis Pallas Atheneplein in Arnhem via Huurwoningen

Pallas AthenepleinTe huur: Luxe eengezinswoning in Schuytgraaf, Arnhem. Deze royale woning met 5 kamers, waaronder 3 slaapkamers, is ideaal gelegen nabij winkels, basisschool en NS station Arnhem-Zuid. De woning is perfect afgewerkt met een moderne keuken, complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. De ruime woonkamer van ca. 24 m2 biedt veel lichtinval. De royale achtertuin met schuur en 4e slaapka…

Je vindt huis Pallas Atheneplein nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Arnhem in postcodegebied 6846XA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Pallas Atheneplein wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Pallas Atheneplein

Prijs – 1895.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 114 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pallas Atheneplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren