huis Cantharellaan in Vleuten via Huurwoningen

CantharellaanWe bieden een moderne eengezinswoning aan van 162 m2. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tuin.Omgeving:Deze woning bevindt zich in een uitstekende locatie, omgeven door diverse voorzieningen en activiteiten die het leven hier bijzonder aangenaam maken.In de oude dorpskern van Vleuten, op een steenworp afstand van de woning, vind je alles wat je nodig hebt voor het dagelijks l…

Je vindt huis Cantharellaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Vleuten in postcodegebied 3451HV en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Vleuten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Cantharellaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Cantharellaan

Prijs – 2500.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 145 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cantharellaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren