appartement Harlingerweg in Franeker via Huurwoningen

HarlingerwegDit ruime en zonnige portiek appartement van 105m2, gelegen op de tweede verdieping van het rijksmonument ‘De Drie Pakhuizen’, biedt prachtig uitzicht op de stadsgracht en de Vliet. Het appartement beschikt over een loggia op het zuidwesten, een berging op de begane grond en een lift. Met twee slaapkamers, een fraaie badkamer met ligbad en douche, en een moderne keuken is het ideaal voor comfor…

Je vindt appartement Harlingerweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Franeker in postcodegebied 8801PA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Franeker. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Harlingerweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Harlingerweg

Prijs – 1155.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 105 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harlingerweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren