huis Grote Sloot in Schagerbrug via Huurwoningen

Grote SlootDeze luxe bungalow in Schagerbrug, gebouwd in 1908 en recent verbouwd, biedt een perfecte combinatie van modern comfort en historische charme. Met 2 slaapkamers, een lichte woonkamer en een volledig uitgeruste keuken, is het een ideale woonruimte. De openslaande tuindeuren geven toegang tot een ruime tuin. De bungalow heeft ook een kelder die kan dienen als extra slaapkamer of opslag. Gelegen n…

Je vindt huis Grote Sloot nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Schagerbrug in postcodegebied 1751LK en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Schagerbrug. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Grote Sloot wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Grote Sloot

Prijs – 1650.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 148 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote Sloot

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren