appartement Stadionkade in Amsterdam via Huurwoningen

StadionkadeDit mooie appartement met 2 slaapkamers van 135 m² bevindt zich op de 2e verdieping en beschikt over een balkon en een lift. Een derde kamer op de 4e verdieping is ideaal als thuiskantoor of logeerkamer. Het appartement is semi-gemeubileerd en biedt een prachtig uitzicht op het Stadionkanaal. Beschikbaar voor onmiddellijke verhuur, met een jaarinkomenseis van 150 K. Het appartement wordt vóór v…

Je vindt appartement Stadionkade nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied 1077VL en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Stadionkade wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Stadionkade

Prijs – 4750.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 140 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stadionkade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren