appartement Treubstraat in Nijmegen via Huurwoningen

TreubstraatKeurig onderhouden 4-kamer maisonnette gelegen boven de winkels aan de Treubstraat op de hoek Hatertseweg/ Couwenbergstraat. Verwarming geschiedt d.m.v. blokverwarming. Er is een lift aanwezig. Indeling: hal, toilet, aparte keuken, woonkamer met balkon. Op de verdieping komt u via de overloop met inbouwkasten bij de 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad en wastafel. Huurprijs: € 1025,00 p.m. …

Je vindt appartement Treubstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Nijmegen in postcodegebied 6535ZN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Treubstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Treubstraat

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Treubstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren