appartement de Blécourtstraat in Eindhoven via Huurwoningen

de BlécourtstraatCompleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met een riant dakterras en 1 slaapkamer. Het appartement is gelegen boven een bedrijfsruimte en heeft een gunstige ligging net buiten de ringweg. Op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Eindhoven en gunstig gelegen ten opzichte van de Internationale School.Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.IndelingBegane grond: En…

Je vindt appartement de Blécourtstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Eindhoven in postcodegebied 5652GB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in de Blécourtstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van de Blécourtstraat

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de de Blécourtstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren