kamer Jozef Israelslaan in Vlissingen via Huurwoningen

Jozef IsraelslaanBEZICHTIGINGEN WORDEN ENKEL VIA EMAIL BEHANDELD.**Reageren kan via deze advertentie***Enkel beschikbaar voor studenten!*Riante en vrijstaande woning gelegen in de aantrekkelijke en rustige buurt Middengebied, aan de Jozef Israelslaan 104. Deze ruime vrijstaande woning heeft 4 verhuurbare units, waarvan er 2 vrij zijn voor verhuur. De kamers zijn beschikbaar voor studenten!!Het huis heeft een t…

Je vindt kamer Jozef Israelslaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze kamer ligt in de stad Vlissingen in postcodegebied 4382VN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi kamer in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Jozef Israelslaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Jozef Israelslaan

Prijs – 590.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jozef Israelslaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren