appartement Woude in de Woude via Huurwoningen

WoudeOntdek uw droomwoning in de pittoreske omgeving van het eiland De Woude die u per pont of boot kunt bereiken!Dit ruime appartement aan de Woude 24 biedt met een woonoppervlakte van 160 m2 en een inhoud van 350 m3 voldoende ruimte en comfort voor zowel gezinnen als werkenden die genieten van rust en ruimte. Gelegen op de eerste verdieping, biedt deze woning naast luxe ook een fantastisch uitzich…

Je vindt appartement Woude nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad de Woude in postcodegebied 1489NC en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in de Woude. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woude wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Woude

Prijs – 1950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 160 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Woude

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren