appartement Tjongerstraat in Dordrecht via Huurwoningen

TjongerstraatLeuk 3-kamerappartement op de 2e verdieping met twee slaapkamers in een kleinschalig, netjes onderhouden appartementencomplex met lift.Het appartement ligt nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, recreatiegebied De Hollandse Biesbosch en een jachthaven.Indeling: entree, hal met trappenhuis en lift, ruime en zeer lichte woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel, toilet en douc…

Je vindt appartement Tjongerstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Dordrecht in postcodegebied 3313BK en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Tjongerstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Tjongerstraat

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tjongerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren