appartement Pelssingel in Den Bosch via Huurwoningen

PelssingelDrie-kamer appartement met parkeergarage te huur, Pelssingel Den BoschDe Pelssingel is gelegen tussen het groene Prins Hendrik Park en de gezellige binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Een mooie sfeervolle woonwijk tegen het centrum gelegen met alle gemakken van de stad en de voordelen van een woonwijk, denk aan een eigen parkeerplaats, goed bereikbaar.Entree op de begane grond met intercom en toeg…

Je vindt appartement Pelssingel nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Den Bosch in postcodegebied 5212PB en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Den Bosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Pelssingel wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Pelssingel

Prijs – 2150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pelssingel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren