huis Buurtweg in Wassenaar via Huurwoningen

BuurtwegDeze charmante en recent gerenoveerde vrijstaande villa is gelegen op het landgoed ‘Voorlinden’, in een rustige en groene omgeving nabij het bos en Museum Voorlinden. De villa beschikt over een ruime woonkamer met eetkamer, een moderne keuken en een prachtige tuin. Op de begane grond vindt u een slaapkamer met ensuite badkamer, plus twee extra slaapkamers met een badkamer. Op de eerste verdiepi…

Je vindt huis Buurtweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Wassenaar in postcodegebied 2244AH en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Wassenaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Buurtweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Buurtweg

Prijs – 7100.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 228 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buurtweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren