huis Pasteurstraat in Tilburg via Huurwoningen

PasteurstraatOmschrijving123Wonen Tilburg, Dé verhuurmakelaar biedt aan;Pasteurstraat te Tilburg ***Te huur van 3 nov -2 maart 2025***Gelegen op een toplocatie, gemeubileerde, woning.Pasteurstraat is gelegen in de buurt Tivoli. Het is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.Gesitueerd op loopafstand van het centrum, …

Je vindt huis Pasteurstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Tilburg in postcodegebied 5017KL en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Pasteurstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Pasteurstraat

Prijs – 1595.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pasteurstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren