appartement Johan de Wittstraat in Zaltbommel via Huurwoningen

Johan de WittstraatDit comfortabele appartement in het seniorencomplex ‘De Wielewaal IV’ is speciaal ontworpen voor senioren van 55 jaar en ouder. Gelegen in Zaltbommel, biedt het complex een prettige woonomgeving met nabijgelegen voorzieningen zoals supermarkten en huisartsen. De historische stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, inclusief een treinstation. De woning heeft een woonoppervlakte van 68 m…

Je vindt appartement Johan de Wittstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Zaltbommel in postcodegebied 5301GR en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Zaltbommel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Johan de Wittstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Johan de Wittstraat

Prijs – 639.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 68 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan de Wittstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren