appartement Rijksweg Noord in Swalmen via Huurwoningen

Rijksweg NoordVia de algemene entree kunt u met de lift of de trap naar de derse etage. Vanuit de ruime hal zijn alle ruimten te betrekken. U treft aan de linkerzijde twee slaapkamers. Vanuit de hal kunt u ook het toilet, de badkamer en de ruime woon/eetkamer bereiken. De moderne keuken met kookeiland is van alle inbouw apparatuur voorzien. Aangrenzend aan de keuken treft u een berging. Ook is het terras via…

Je vindt appartement Rijksweg Noord nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Swalmen in postcodegebied 6071KW en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Swalmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Rijksweg Noord wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Rijksweg Noord

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rijksweg Noord

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren