huis Blekerstraat in Groningen via Huurwoningen

BlekerstraatDit prachtig gerenoveerde herenhuis in Groningen, gelegen nabij het centrum, biedt een unieke combinatie van authentieke elementen en moderne luxe. Met 5 slaapkamers en een royale leefruimte van 280 m2, is het ideaal voor gezinnen of professionals. De woning beschikt over een moderne keuken, een sfeervolle eetkamer met openslaande deuren naar een overdekte veranda en een tuin van meer dan 20 me…

Je vindt huis Blekerstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Groningen in postcodegebied 9718EA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Blekerstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Blekerstraat

Prijs – 2990.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 280 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Blekerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren