kamer Hillegommerdijk in Beinsdorp via Huurwoningen

HillegommerdijkBeschikbaar: 1 September 2022Prijs: 975 inclusief g /we + internet Inschrijven hier is mogelijkVolledig gemeubileerde kamer met eigen keuken beschikbaar in prachtige halfvrijstaande woning.De half vrijstaande woning ligt aan het water en tevens in een groene omgeving, dus veel natuur in de omgeving. U heeft uw eigen keuken.De badkamer deel je alleen met de eigenaar.

Je vindt kamer Hillegommerdijk nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze kamer ligt in de stad Beinsdorp in postcodegebied 2144KT en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi kamer in Beinsdorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Hillegommerdijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Hillegommerdijk

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hillegommerdijk

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren