huis Garderense Engweg in Garderen via Huurwoningen

Garderense EngwegBeschikbaar per 11 oktober a.s. voor een nog nader te bepalen huurperiode.In het Veluwse dorpje Garderen mogen wij u deze prachtige en volledig gemeubileerde vakantiewoning met vier slaapkamers te huur aanbieden.De woning is heel mooi en rustig aan de bosrand van een kleinschalig parkje, nabij het centrum en uitvalswegen (A1).Huurperiode is minimaal 3 maanden en permanente bewoning is van over…

Je vindt huis Garderense Engweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Garderen in postcodegebied 3886MV en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Garderen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Garderense Engweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Garderense Engweg

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 85 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Garderense Engweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren