huis Van den Broek-erf in Dordrecht via Huurwoningen

Van den Broek-erfGemeubileerde eengezinswoning beschikbaar voor de periode van maximaal 12 maanden.Van den Broek-erf 290 is gelegen in de wijk Stadspolders. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt, winkelcentrum de Bieshof o…

Je vindt huis Van den Broek-erf nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Dordrecht in postcodegebied 3315SN en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Van den Broek-erf wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Van den Broek-erf

Prijs – 1850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van den Broek-erf

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren