huis Colognekaai in Bergen op Zoom via Huurwoningen

ColognekaaiTe huur: karaktervolle tussenwoning in het West Kwartier, Bergen op Zoom. Deze lichte woning met 144 m² woonoppervlakte heeft 5 slaapkamers en een complete badkamer. De woning is energiezuinig met energielabel A+++ en voorzien van vloerverwarming. Geniet van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een ruime zolderverdieping. De tuin ligt op het oosten en er is een eigen parkeerplaats op het …

Je vindt huis Colognekaai nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Bergen op Zoom in postcodegebied 4612RJ en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Bergen op Zoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Colognekaai wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Colognekaai

Prijs – 1450.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 144 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Colognekaai

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren