huis Amerikaweg in Beekbergen via Huurwoningen

AmerikawegDit prachtige houten huisje is recent gerenoveerd, geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.Een nieuwe keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron, inductiekookplaat met afzuiger en Miele wasmachine.Een mooie doucheruimte en 2 slaapkamers, 1 met een groot kingsize bed 180 x 210 en de andere met de losse boxspring bedden.Het huisje is goed geïsoleerd en wordt gekoeld en ve…

Je vindt huis Amerikaweg nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Beekbergen in postcodegebied 7361EA en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Beekbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Amerikaweg wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Amerikaweg

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amerikaweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren